- صبحانه معمولا از شيرقهوه، نان و پنير يا کره و مربا تشکيل شده است. نهار و شام ممکن است شامل لوبيا، برنج، گوشت، سالاد، ميوه، سبزي، سيبزميني و نان باشد. روش آشپزي هر ناحيه با ناحيه ديگر متفاوت است. در ايالت باهيا و ديگر ايالتهاي شمال شرقي که تاثير فرهنگ آفريقايي چشمگير است، غذاها اغلب به روغن نخل آغشته ميشود. در ريودوژانيرو غذاي محبوب feijoada (که مخلوطي از لوبياي سياه با گوشت گاو، خوک، سوسيس و قسمتهاي مختلف بدن خوک است) ميباشد. در جنوب از خوردن churrasco که کباب برياني از مخلوط انواع گوشتهاست لذت ميبرند. از ديگر غذاهايي که در بيشتر مناطق عموميت دارد، ميتوان به Bife a cavalo com fritas اشاره کرد که مخلوط گوشت، تخم مرغ و سيب زميني سرخ شده است. قهوه و نوشيدنيهاي ديگري هم با غذا صرف ميشود. در نواحي جنوبي، mate که يک نوع چاي است نوشيده ميشود. برزيليها با چاقو در دست راست و چنگال در دست چپ غذا ميخورند. قبل از غذا دستهاي خود را ميشويند و هنگام غذا خوردن به غذا دست نميزنند. بعد از غذا با يک فنجان قهوه غليظ با شکر زياد به نام cafezino صحبت را ادامه ميدهند. البته قهوه cafezino ممکن است چندبار در طول روز نوشيده شود. در رستورانها صورتحساب را با جمله A conta, por favr بخواهيد.
۱۳۸۹ خرداد ۵, چهارشنبه
عادتهاي غذايي
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر