آموزش طبخ سوپ قارچ
مواد لازم براي 3 نفر:
قارچ 4 تا 5 عدد
سيب زميني 1 عدد به صورت نگيني خرد شده
بال و گردن مرغ 1عدد
هويج 1 عدد پياز خرد شده به صورت نگيني
جعفري و نعناع خشك به ميزان دلخواه
رب گوجه فرنگي 1 قاشق
نمك، ادويه و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا پياز را نگيني كرده و در روغن تفت مي دهيم تا سبك شود دقت كنيد كه براي سوپ ها پياز نبايستي طلايي شده و خيلي تفت بخورد بلكه فقط كمي سبك شود. سپس قارچ ها را كه عمودي برش داده ايم به پياز اضافه كرده و تفت كمي مي دهيم. سپس ديگر مواد، هويج، سيب زميني، مرغ، جعفري، نعناع خشك، رب، نمك، ادويه و فلفل را اضافه مي كنيم. بايستي كاملاً به روغن بيفتد. 2 الي 3 ليوان آب اضافه كرده و بعد از بجوش آمدن زير شعله را كم مي كنيم. سوپ قارچ بايستي كمي غليظ باشد و مي توان با آب ليمو يا آب نارنج ميل كرد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر